Distanţe între localităţi

Produsele AND cred ca vă sunt cunoscute dacă aţi avut vreodată de gând să aflaţi distanţa între două localităţi, eventual cu trecere printr-o anumită localitate.
La capitolul calcul online al distanţei intre 2 puncte geografice am găsit două variante.
Prima ar fi una autohtonă, sosele.com. Este simplu să utilizezi această pagină. În meniul din stânga alegi punctul de plecare si punctul de sosire, apoi apeşi butonul „find”. Foarte rapid vei avea în faţă o altă pagină cu 2 tabele. În primul, în stânga o să ai oraşele introduse şi distanţa între ele pe şosea, în km şi în mile, iar în dreapta un alt tabel cu localităţile principale prin care treci între cele doua puncte geografice alese. Frumos si rapid.
A doua variantă, ceva mai complexă, este producţie a firmei AND şi o găsim aici. În stânga, la „from (Departure: Cityname or Postal Code)” introduci punctul de plecare sau codul poştal al punctului de plecare, la „to (Arrival: Cityname or Postal Code)” scri punctul de sosire sau codul postal al punctului de sosire, iar la „via (1)” si „via (2)”, dacă este cazul, localitaţi prin care vrei sa treci. Dai un click pe „Calculate Route”, apare o altă pagină în care, dacă sunt mai multe localităţi cu numele ales de tine, ai posibilitatea să o selectezi pe cea corectă, alegi ruta „fastest”-rapidă sau „shortest”-scurtă, alegi în ce vrei distanţa (km sau mile), click din nou pe „Calculate Route”, si ai rezultatul: harta şi descrierea rutei alese.

20061125091017.jpg

aurel [dot] ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *